Massages

Waarom een massage?

We leven op dit moment in een drukke maatschappij. Bij stress, een verkeerde houding, sporten, enz. gebruiken we onze spieren, gewrichten en ons snelle denken.

Door massage ontspannen de spieren, wat bijdraagt aan de totale verbetering van onze fysieke en mentale gesteldheid. Alles wordt soepeler in ons lichaam en een aantal klachten kunnen worden verbeterd, zoals hoofdpijn en stress. Ook krijg je een betere bewegingsvrijheid van je spieren en gewrichten.

Wanneer moet je je niet laten masseren:
Als je last hebt van ontstekingen, trombose, infectie of koorts.

Massages - Massage Cora in Giessenburg

Soorten massages

Er zijn verschillende vormen van massage. Als masseuse gebruik ik 100% Jojoba olie met of zonder essentiële oliën van Volatile.

Ontspanningsmassage

Een zachte massage, hierbij worden geen spieren losgemaakt. Maar het kan een heel relaxt gevoel geven, van een ontspanning in je hele lichaam.

Sportmassage

Een stevige massage waarbij knedingen en strijkages worden gebruikt om toegang te krijgen tot de dieperliggende spierlagen. De massage maakt verhard weefsel weer soepel en stimuleert daarbij de bloedsomloop, waarbij tevens afvalstoffen uit de spieren afgevoerd worden.

Voetmassage

In onze voeten weerspiegeld het hele lichaam. Door onze voeten te masseren activeren we bepaalde reflexzones op de voeten, hierdoor wordt de doorbloeding, de energiedoorstroming en het zelf genezend mechanisme van het lichaam geactiveerd. Dit kan leiden tot een betere gezondheid van lichaam en geest.